Vízóra átépítés, magasan lévő mérők átépítése

Szabálytalan kiépítés miatt a lakás mellékmérő átépítésére kötelezte Önt a víz szolgáltató? Nem jó hír, de van egyszerű és gyors megoldás.

A mérő helyek kialakításának meg kell felelnie a Vízművek szigorú technológiai szabályozásának. A Lápoldal Kft. munkatársai vizsgázott, tájékozott szakemberek, akik nagy rutinnal rendelkeznek a kiépítésekkel kapcsolatban, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a későbbiekben sem lesznek kellemetlen meglepetések a helytelen kialakításból adódóan.

A Lápoldal Kft., mint a Fővárosi Vízművek Zrt. szerződött partnere az Ön megrendelése alapján jogosult elvégezni a vízórák, mellékvízmérők kötelező cseréit, kiépítését, átépítését, üzembe helyezését. Az ügyintézést teljes körűen végezzük. Cégünk szakemberei jogosultak a felszerelt mérők azonnali plombálására, ezért szolgáltatásunk által egy lépésben intézhető a mellékvízmérőkkel kapcsolatos kötletezettség.

Amennyiben a mérő magassága miatt  – vagy egyéb okból – átépítés szükséges, vizsgázott szakembereink oly módon végzik el a szükséges átalakításokat, hogy az 100%-ban megfeleljen a Fővárosi Vízművek szabályzatának, így ebből Önnek, mint lakástulajdonosnak a későbbiekben ne keletkezzen további problémája.

TUDTA?

  • nálunk 2,3,4 vagy több mérős lakások esetén a mérőcsere díja jelentősen kedvezőbb egy mérőre számítva
  • amennyiben összefog lakótársaival és elfogadják az általunk felkínált időpontot, akkor 5 lakás csoportos mérőcseréje esetén már jár a cégünk által felkínált 10%-os árkedvezmény

Bővebb tájékoztatásért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!

06 24 785-115
06 70 3262275

Címünk: Lápoldal Kft. 2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 29.

#vízóracsere #vízóra #mérőcsere #mellékvízmérő #locsolási mellékvízmérő #kötelező vízóracsere #vízóracsere Budapesten #mellékvízmérő csere #vízóracsere Csepelen #vízóracsere Szigetszentmiklóson #vízóracsere Tökölön #vízóracsere Dél-Buda #vízóracsere Dél-Pest

Vízóra csere 2018